0Item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Uvjeti kupnje

 

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.
Isporučitelj (Prodavatelj) je GPU INFO d.o.o., a Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, popuni sve potrebne podatke i pošalje narudžbu Prodavatelju. Putem web shopa Kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.

Sve cijene su izražene u kunama s uračunatim PDV-om.

 

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom odnosno telefonom zajedno sa informacijom o predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

 

Plaćanje

Opća uplatnica/Virman/Online Banking
Nakon izrade narudžbe automatski će Vam biti poslan e-mail koji će sadržavati sve potrebne podatke za uplatu (broj žiro računa na koji trebate uplatiti određeni iznos i broj narudžbe koji upisujete u rubriku "poziv na broj"), koju možete uplatiti internet bankarstvom, u banci, pošti, fini itd...
Proizvodi stoje na rezervaciji jedan radni dan. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate ne možemo jamčiti raspoloživost artikala.

Financiranje opreme za pravne osobe putem GRENKE operativnog najma
Više o financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma možete pročitati ovdje.

 

Dostava

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske putem kurirske službe Overseas Express. Na Vaš zahtjev roba se može dostaviti i na neki drugi način. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je Overseas Express uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Roba se isporučuje unutar 1-3 radna dana od zaprimljene narudžbe (subote, nedjelje, praznici i blagdani se ne računaju kao radni dani). Kod plaćanja po ponudi (opća uplatnica/virman), robu isporučujemo po primljenoj uplati.
U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.
Dostava se naplaćuje za narudžbe kojima je ukupni iznos manji od 2500kn u jednokratnom iznosu od 30,00kn bez obzira na težinu i cijenu kupljene robe. Za narudžbe ukupnog iznosa 2500kn ili više dostava je besplatna.

Ako ne želite dostavu putem kurirske službe, nakon izvršene uplate robu je moguće osobno preuzeti kod nas na našoj lokaciji.

 

Jamstvo

Za proizvode koji imaju jamstvo vrijedi jamstveni rok određen za taj proizvod, a započinje datumom kupnje naznačenim na računu, odnosno ovjerom jamstvenog lista.
Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku. Neispravni uređaj nosite direktno u ovlašteni servis. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.

 

Povrat robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu može se vratiti (trošak dostave povrata robe plaća kupac) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Kupac mora obavjestiti prodavatelja o otkazivanju narudžbe pismenim putem (poštom ili elektroničkom poštom). Proizvod koji kupac vraća prodavatelju mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećen, potpuno ispravan, mora sadržavati jamstveni list, račun i broj računa na koji da izvršimo povrat sredstava.